Sildebensparket

Hørning Parket har i sine mere end 90 år leveret sildebensparket af ægte dansk håndværk.
Kvaliteten og mulighederne er kompromisløse, og der er garanti for et smukt og holdbart resultat.

Markedets bedste kvalitet

HØRNING producerer og leverer sildebensparket gulve, som holder i generationer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er stolte af vores håndværk, hvor der bagved sidder et dedikeret team, som sikrer, at kvaliteten opfylder markedets mindste tolerancer.

Vores sortiment er markedets bredeste. Vores sildebensparket findes i et væld af dimensioner af højeste kvalitet, som føjer oprindelse, densitet og holdbarhed samt ikke mindst bæredygtighed og miljø.
HØRNING ønsker at inspirere og hjælpe dig til at navigere frem til det rette produkt til det rette projekt.

Stav- og mønsterparket – dansk produceret

Stav- og mønsterparket – dansk produceret

Uendelige muligheder og markedets mindste tolerancer

Se mere
Stav- og mønsterparket – europæisk produceret

Stav- og mønsterparket – europæisk produceret

Præcisionshåndværk i et væld af træsorter

Se mere
Strips

Strips

Lidt slankere end andre massive gulvløsninger

Se mere
Mosaikparket

Mosaikparket

Vanskeligt at slide ned, nemt at montere

Se mere
Chevron

Chevron

Fransk sildebensparket med markante linjer i et klassisk og stilrent udtryk

Se mere
Whalebone

Whalebone

Sildeben i storformat til rummet, som kræver noget ekstra

Se mere
Specialløsninger

Specialløsninger

En håndværksmæssig unik gulvløsning til arkitektur, der kræver særlige løsninger

Se mere

Dansk produceret sildebensparket

Med vores egen produktion i Skanderborg, håndbærer vores dygtige medarbejdere parketstavene hele vejen igennem produktionen. Dette er med til at sikre kvalitetsprocessen, da alle processer undervejs er nøje kontrolleret og stavene derved er selekteret af vores egne medarbejdere, ud fra mindste detalje.

Europæisk produceret sildebensparket

Vores europæisk produceret sildeben er produceret af højeste kvalitet, ud fra de europæiske standarder. HØRNING samarbejder med partnere i Europa og er stolte af det håndværk og dedikation som medfølger.

HØRNING sætter en ære i vores forskellige samarbejder både med arkitekter, gulvlæggere og forhandlere. Sammen løfter vi hinanden og den gode kultur er med til at sikre et solidt grundlag for levering af massive trægulve mange år frem. Sparring og hjælp er der derfor mulighed for, hvad enten det ønskede slutresultat må være.

Referencer

Hørning Parket har siden 1929 leveret massive trægulve til danskerne, og senere til kunder over hele verden. Diversiteten blandt vores kunder samt vores mange års erfaring, har klædt os på til at håndtere opgaver af alle størrelser og vores ekspertise indenfor vores fag henvender sig derfor både til den private forbruger og til det store kommercielle projekt. Den værdi som grundlægger af Hørning Parket, J.M Jensen, lagde i håndværk og kvalitet arbejder vi hårdt hver dag på, at følge til dørs.

Stav- og mønsterparket

Privat villa

Privat moderniseret villa i Danmark. Smukt og elegant sildebensparket i sorteringsklassen Natur og med klar olie, som sikrer et slidstærkt gulv med mange leveår.
Læs mere
Stav- og mønsterparket

Det Norske Teatret

HØRNING's gulve blev installeret på Det Norske Teatret i 1985. HØRNING's gulve er belagt med lak, så gæsterne kan spejle sig i dem. 4B Arkitekt er arkitekt.
Læs mere
Massiv plank

Håndværkskollegiet

Håndværkerkollegiet i Horsens er et sted, hvor der er plads til fællesskab for unge lærlinge, der skal i lære som enten snedker, tømrer, maler eller murer.
Læs mere

Massive stave med finish og holdbarhed i top

Den dansk produceret:

Select, Natur og Rustik. Lige fra den reneste og fineste sortering, som er principielt fri for knaster, til natursorteringen med få knaster, og den rustikke med både knaster og farvespil.

Den europæisk produceret:

Exquisit, Living og Country, som er inddelt efter samme princip som vores dansk produceret. Alle tre sorteringer er af bedste kvalitet og udvalgt at dygtige og dedikeret mennesker. Det er blot op til dig at definere udtrykket.

Træsorter

 

BILLEDER IND AF TRÆSORTER