t
t
Castleplank

English Manor House

By 12. september 2023 No Comments

12. september 2023

Manor House in England

Byggeriet

Et spændende projekt i England hvor denne herregård indvendigt er prydet af Hørning Castleplank i både whalebone og planker, som giver et stilfuldt look. Castleplank kan fås i plank, whalebone, chevron i træsorterne eg, røget eg, ask og Douglas. 

Valg af gulvløsning

I samarbejde med interiør designere fra Islandsbridge Properties faldt valget på Castleplank. Det er et ekstraordinært stærkt, lamelopbygget specialgulv fremstillet af nøje udvalgte materialer. Castleplank fås med et slidlag på 4 og 6 mm. Gulvet er i sorteringsklasse Living, som giver gulvet et levende udseende med naturligt farvespil.

Projektnavn
Manor House in England
Arkitekt
Islandsbridge Properties
Lokation
England
Byggeår
2021
Produkt
Castleplank
Sortering
Living
Træsort
Eg
Antal m2 leveret
200

NB: Billeder af træsorter er ikke sorteringsbilleder

Referencer

Få mere at vide om Hørning og verden omkring os i ord og billeder.
Her finder du de seneste nyheder og historier om dedikerede mennesker.

Massiv plank

Office London, Gensler

HØRNING Massiv plank i eg er monteret på Genslers kontor i London og byder på både elegance og holdbarhed. De naturlige lyse toner af aske fremhæver rummet.
Læs mere
Castleplank

Foubert’s Place

I hjertet af London ligger Foubert's Place, et kontorområde, hvor vores HØRNING Castleplank i eg ligger. Dette gulv er slidstærkt og leveres i FSC 100%.
Læs mere
Mosaikparket

Office London

HØRNING Mosaikparket i eg, lagt i et kontor i Clerkenwell, London. Gulvene giver et stilfuldt og varigt udseende, som komplimenterer indretningen perfekt.
Læs mere